Fard de Obraz

  • Cosmetice si Make-up:
  • 351   1 - 20
cosmetice. Ce este:Fard de obraz IDC cu oglinda. Se aplica uniform, este fin si matasos, rezista pe ten chiar si la temperaturi ridicate. Se potriveste oricarui tip de ten.Brandul IDC vine din Spania, unde produsele sale sunt foarte iubite de cliente.... Detalii »
Brand: Idc Institute   Categorie: Machiaj Fard Obraz
Brand: Chanel   Categorie: Pudra Si Blush
Fard De Obraz Rimmel Lasting Finish - 115 Mauve Cool Fard de obraz compact cu o textura fina; Aspect natural si de durata: rezista pana la 6 ore. Valabilitate: 30 luni de la deschidere Cantitate: 4,5 gr Made in: London Producator: Rimmel... Detalii »
Brand: Rimmel   Categorie: Blush Bronzer
Fard de Obraz Rimmel Stay Blushed - Pop Of Pink Blush-ul Stay Blushed Rimmel este un blush lichid perfectpentruoriceocazie, fiind disponibil in mai multe nuante naturale in care va puteti identifica; Este foarte usoar de aplicat si dureaza ... Detalii »
Brand: Rimmel   Categorie: Blush Bronzer
cosmetice. Ce este:Pudra bronzanta mozaic, ideala pentru un bronz usor, perlat si translucid. Se poate aplica pe pometi pentru un efect de conturare sau pur si simplu ca fard de obraz bronzant.... Detalii »
Brand: Idc Institute   Categorie: Machiaj Pudra
cosmetice. Ce este:Volupte Blush este primul fard de obraz formulat fara particule opace. El imbina doua formule: fard de obraz si in centru un iluminator lejer avand particularitatea de a reflecta lumina si a de lasa astfel impresia unui ten natural.... Detalii »
Brand: Yves Saint Laurent   Categorie: Machiaj Fard Obraz
MAKE-UP Fard de obraz (Blush).
Brand: Bourjois   Categorie: Make up
MAKE-UP Fard de obraz (Blush). Fard de obraz cu textura matasoasa, neteda si de durata. Ofera un aspect natural si o aplicare usoara.... Detalii »
Brand: Golden Rose   Categorie: Make up
Makeup Revolution Ultra Blush paleta fard de obraz culoare Golden Sugar 13 g. Makeup Revolution Ultra Blush Cel mai bun pret. Makeup Revolution... Detalii »
Categorie: Cosmetice
Trusa cu 10 nuante de fard de obraz. Culorile sunt diversificate si se aplica foarte usor datorita texturii si dau o luminozitate extraordinara tenului datorita pigmentilor luminosi. Ingredientele speciale fac ca fardurile sa fie foarte com... Detalii »
Categorie: Blush
Make-up Natural. Datorita marginilor curbate, pensula are dimensiunile ideale pentru a crea un look natural si pentru a asigura aplicarea precisa a fardului si sculptarea/evidentierea pometilor.... Detalii »
Brand: Studio 78 Paris   Categorie: Cosmetice Naturale Si Organice
Make-up Natural. Acest fard de obraz organic are o textura delicata, cu acoperire omogena, care ingrijeste pielea, hidratand in profunzime si totodata, aduce un plus de culoare pe relieful obrajilor, amplificand pometii si reflectand lumina. Studio 78 Paris... Detalii »
Brand: Studio 78 Paris   Categorie: Cosmetice Naturale Si Organice
Fard unic de obraz sub forma de pudra ce ofera acoperire perfecta, cu aspect de la natural la dramatic si care confera o stralucire magulitoare pentru obraji - 03 - 4g ... Detalii »
Brand: Chanel   Categorie: Produse Machiaj
Fard unic de obraz sub forma de pudra ce ofera acoperire perfecta, cu aspect de la natural la dramatic si care confera o stralucire magulitoare pentru obraji - 72 - 4g ... Detalii »
Brand: Chanel   Categorie: Produse Machiaj
Fard unic de obraz sub forma de pudra ce ofera acoperire perfecta, cu aspect de la natural la dramatic si care confera o stralucire magulitoare pentru obraji 190- 4g ... Detalii »
Brand: Chanel   Categorie: Produse Machiaj
Brand: Chanel   Categorie: Pudra Si Blush
Brand: Chanel   Categorie: Pudra Si Blush
Fard de obraz cu aspect natural, in culori cat mai apropiate de nuantele naturale ale pielii.... Detalii »
Brand: Clinique   Categorie: Produse Machiaj
Brand: Clinique   Categorie: Pudra Si Blush
Brand: Clinique   Categorie: Pudra Si Blush
  • Cosmetice si Make-up:
  • 351   1 - 20