Lac de Unghii Incolor

  • Cosmetice si Make-up:
  • 53   1 - 20
INGRIJIREA UNGHIILOR Oja & Tratamente. Lacurile de unghii 60 Seconds imbina armonios stilul tau cu cel specific londonez.Aplicarea acestuia este foarte rapida multumita pensulei Xpress Flat Brush - foarte lata si foarte precisa, ce ofera o acoperire completa a intregii unghii di... Detalii »
Brand: Rimmel London   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
Pentru ca stim ca ai cliente care pun pret pe calitate si stralucire, ne face placere sa iti recomandam un produs de incredere, parte a  brandului Moyra! Lac transparent special pentru a proteja oja sau unghiile false. Are un luci... Detalii »
Categorie: Lacuri
Pentru ca stim ca ai cliente care pun pret pe calitate si stralucire, ne face placere sa iti recomandam un produs de incredere, parte a  brandului Moyra! Lac transparent cu un luciu foarte puternic ca diamantul. Recomandat celor c... Detalii »
Categorie: Lacuri
INGRIJIREA UNGHIILOR Oja & Tratamente. Produs versatil cu formula unica: poate fi folosit in 3 variante: base coat / top coat / folosit singur ca lac transparent. Folosit ca basecoat, protejeaza unghiile si mentine culoarea mai multe zile Folosit ca topcoat, confera stralucire s... Detalii »
Brand: Miss Sporty   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
Pentru ca stim ca ai cliente care pun pret pe calitate si stralucire, ne face placere sa iti recomandam un produs de incredere, parte a  brandului Moyra! Lac transparent speciala care matuieste orice unghie acoperit cu lac, gel sa... Detalii »
Categorie: Lacuri
Oja Maybelline Color Show Neons - 188 Electric Pink Oja NEON cu pigmenti luminosi exclusivi; Creaza un aspect de unghii false; Se usuca repede si dureaza. TIPS: Inainte de aplicarea ojei neon, se recomanda folosirea unei baze de unghii, pen... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Lacuri De Unghii
Oja Maybelline Color Show Neons - 190 Green Zing Oja NEON cu pigmenti luminosi exclusivi; Creaza un aspect de unghii false; Se usuca repede si dureaza. TIPS: Inainte de aplicarea ojei neon, se recomanda folosirea unei baze de unghii, pentru... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Lacuri De Unghii
Oja Maybelline Color Show Neons - 191 Orange Fix Oja NEON cu pigmenti luminosi exclusivi; Creaza un aspect de unghii false; Se usuca repede si dureaza. TIPS: Inainte de aplicarea ojei neon, se recomanda folosirea unei baze de unghii, pentru... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Lacuri De Unghii
Oja Maybelline Color Show - 180 Shock Wave Oja Color Show are pigmenti luminosi exclusivi; Creaza un aspect de unghii false; Se usuca repede si dureaza; Datorita periei sale, aplicarea se face foarte usor. TIPS: Inainte de aplicarea ojei, s... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Lacuri De Unghii
Lac De Unghii Maybelline Color Show Vinyl - 403 Record Red Oja Color Show are pigmenti luminosi exclusivi; Creaza un aspect de unghii false; Se usuca repede si dureaza; Datorita periei sale, aplicarea se face foarte usor. TIPS: Inainte de a... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Lacuri De Unghii
INGRIJIREA UNGHIILOR Oja & Tratamente. Acum unghiile tale pot avea un aspect de manichiura ca la salon, cu o perfectiune de lunga durata. Secretul se afla in formula unica cu Lycra, ce asigura suplete si rezistenta la socuri. Protejeaza manichiura si culoarea lacului de unghii s... Detalii »
Brand: Astor   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
cosmetice.
Brand: Astor   Categorie: Unghii Oja Si Lac De Unghii
cosmetice. Ce este:Lacul de unghii cu uscare rapida Pro Manicure patrunde in straturile de lac de unghii pentru uscare rapida. Formeaza o suprafata protectoare, rezistenta si lucioasa.... Detalii »
Brand: Astor   Categorie: Unghii Oja Si Lac De Unghii
cosmetice.
Brand: Astor   Categorie: Unghii Oja Si Lac De Unghii
Lac de Unghii Top Coat Miss Sporty Disco Tech Top Coat Miss Sporty Discotech Disco Lights este un lac de unghii incolor, care straluceste in lumina ultravioleta. Cantitate: 7 ml Cod produs: 39000580555 Producator: Miss Sporty... Detalii »
Brand: Miss Sporty   Categorie: Lacuri De Unghii
Creion Alb pentru Unghii Sally Hansen 2 in 1 Ofera un look distinct si estetic. Se aplica pe varful unghieifara sa atinga muchia unghiei si pielea de dedesubt. Pentru un aspect si mai frumos se poate aplica un strat de lac transparent dupa ... Detalii »
Brand: Sally Hansen   Categorie: Tratamente Unghii
Oja Maybelline Color Show Neons - 186 Fuchsia Fever Oja NEON cu pigmenti luminosi exclusivi; Creaza un aspect de unghii false; Se usuca repede si dureaza. TIPS: Inainte de aplicarea ojei neon, se recomanda folosirea unei baze de unghii, pen... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Lacuri De Unghii
Oja Maybelline Color Show - 182 Solar Flare Oja Color Show are pigmenti luminosi exclusivi; Creaza un aspect de unghii false; Se usuca repede si dureaza; Datorita periei sale, aplicarea se face foarte usor. TIPS: Inainte de aplicarea ojei, ... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Lacuri De Unghii
Oja Maybelline Color Show - 183 Speeding Light Oja Color Show are pigmenti luminosi exclusivi; Creaza un aspect de unghii false; Se usuca repede si dureaza; Datorita periei sale, aplicarea se face foarte usor. Sfaturi: Inainte de aplicarea ... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Lacuri De Unghii
Tratament Unghii Maybelline Salon Growth Serum 22 Cu acest tratament de la Maybelline puteti avea unghii crescute, puternice si intarite vizibil; Este indicat pentru unghiile scurte; Poate fi aplicat ca o baza de unghii sau poate fi purtat ... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Tratamente Unghii
  • Cosmetice si Make-up:
  • 53   1 - 20