Lac de Unghii Incolor

  • Cosmetice si Make-up:
  • 17   1 - 17
INGRIJIREA UNGHIILOR Oja & Tratamente. Lacurile de unghii 60 Seconds imbina armonios stilul tau cu cel specific londonez.Aplicarea acestuia este foarte rapida multumita pensulei Xpress Flat Brush - foarte lata si foarte precisa, ce ofera o acoperire completa a intregii unghii di... Detalii »
Brand: Rimmel London   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
Pentru ca stim ca ai cliente care pun pret pe calitate si stralucire, ne face placere sa iti recomandam un produs de incredere, parte a  brandului Moyra! Lac transparent special pentru a proteja oja sau unghiile false. Are un luci... Detalii »
Categorie: Lacuri
Pentru ca stim ca ai cliente care pun pret pe calitate si stralucire, ne face placere sa iti recomandam un produs de incredere, parte a  brandului Moyra! Lac transparent cu un luciu foarte puternic ca diamantul. Recomandat celor c... Detalii »
Categorie: Lacuri
INGRIJIREA UNGHIILOR Oja & Tratamente. Produs versatil cu formula unica: poate fi folosit in 3 variante: base coat / top coat / folosit singur ca lac transparent. Folosit ca basecoat, protejeaza unghiile si mentine culoarea mai multe zile Folosit ca topcoat, confera stralucire s... Detalii »
Brand: Miss Sporty   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
Pentru ca stim ca ai cliente care pun pret pe calitate si stralucire, ne face placere sa iti recomandam un produs de incredere, parte a  brandului Moyra! Lac transparent speciala care matuieste orice unghie acoperit cu lac, gel sa... Detalii »
Categorie: Lacuri
INGRIJIREA UNGHIILOR Oja & Tratamente. Acum unghiile tale pot avea un aspect de manichiura ca la salon, cu o perfectiune de lunga durata. Secretul se afla in formula unica cu Lycra, ce asigura suplete si rezistenta la socuri. Protejeaza manichiura si culoarea lacului de unghii s... Detalii »
Brand: Astor   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
Dermacol UV Top Coat lac de unghii transparent (High Brilliant Nail Polish) 10 ml... Detalii »
Brand: Dermacol   Categorie: Cosmetice
Brand: Perfect Chic   Categorie: Unghii
Brand: Perfect Chic   Categorie: Unghii
Brand: Perfect Chic   Categorie: Unghii
Lac de unghii transparent special cu uscare in lampa UV. Acest lac acoperitor are un luciu intens si datorita uscarii in lampa UV, clienta poate pleca cu unghiile uscate dupa 4 minute de la aplicare. ... Detalii »
Categorie: Accesorii Unghii False
INGRIJIREA UNGHIILOR Oja & Tratamente. Creat in anul 1950, acest intaritor sigileaza marginile unghiilor cu un strat de protectie impotriva riscurilor de exfoliere, de rupere si de dedublare. Unghiile voastre vor fi mai puternice si mai rezistente si cu un finisaj deosebit dator... Detalii »
Brand: Sally Hansen   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
Pentru a ajuta unghiile fragile sa creasca mai repede si mai sanatoase. Poate fi folosit singur sau ca baza pentru lacul de unghii colorat.Sfat: pentru toateCum actioneaza: lac de unghii cu rol intaritorZona de aplicare: unghie Caracteristi... Detalii »
Brand: Bottega Verde   Categorie: Produse Unghii Manichiura
Brand: Bellapierre   Categorie: Unghii
Lac de unghii transparent ce intareste instantaneu unghiile fragile si le face mai puternice. Contine estract de bambus, bogat in vitamine si minerale, ce hraneste si protejeaza unghiile, prevenind ruperea si imbunatatind rezistenta lor. Sf... Detalii »
Brand: Bottega Verde   Categorie: Produse Unghii Manichiura
Lac transparent potrivit pentru tratarea unghiilor fragile si care se rup. Aceasta baza intareste unghiile si le face stralucitoare, protejand smaltul pentru o perioada indelungata. Obtinut din alge rosii, bogate in vitamine, cu o activit... Detalii »
Brand: Bottega Verde   Categorie: Produse Unghii Manichiura
Lac transparent indicat in special pentru unghiile mici si fragile. Contine multivitamine ce hranesc, protejeaza si fac unghiile mai puternice, menţinându-le în condiţii optime de creştere. Intareste, fortifica si mentine sanatatea ung... Detalii »
Brand: Bottega Verde   Categorie: Produse Unghii Manichiura
  • Cosmetice si Make-up:
  • 17   1 - 17