Cosmetice Igiena Intima

  • Cosmetice si Make-up:
  • 221   1 - 20
Cosmetice AVON. Pastreaza senzatia de prospetime pentru intreaga zi. Spre deosebire de unele sapunuri si geluri de dus pentru tot corpul, gelul de dus pentru igi... Detalii »
Categorie: Spumanti De Baie Geluri De Dus
Cosmetice AVON. Spre deosebire de sapunul sau gelul de dus obisnuit, gama Simply Delicate este formata din produse destinate exclusiv ingrijirii feminine. Formulele cu ingrediente naturale ajuta la ech... Detalii »
Categorie: Simply Delicate
Cosmetice AVON. Gel pentru igiena intima cu aroma florala Curata delicat, improspateaza si neutralizeaza mirosurile neplacute cu formula usoara fara sapun.... Detalii »
Categorie: Spumanti De Baie Geluri De Dus
cosmetice. Ce este:Crema delicata pentru indepartarea catifelata si neteda a parului instant indeparteaza usor si precis chiar si cel mai scurt fir de par, ceea ce face ca depilarea sa fie extrem de rapida, eficienta si fara durere. Potrivita si pentr... Detalii »
Brand: Bielenda   Categorie: Ingrijire Corp Igiena Intima Si Epilare
INGRIJIRE CORP Igiena intima.
Brand: Durex   Categorie: Ingrijire Corp
INGRIJIRE CORP Igiena intima.
Brand: Durex   Categorie: Ingrijire Corp
Tołpa Dermo Intima gel regenerare pentru igiena intima (Hypoallergenic - pH 4,7) 195 ml. Tołpa Dermo Intima Cel mai bun pret. Tołpa... Detalii »
Categorie: Cosmetice
AA Cosmetics Men Sensitive gel pentru igiena intima cu efect de hidratare (HydraRetention System, Allantoin, Antibacterial Complex) 200 ml. AA Cosmetics Men Sensitive Cel mai bun pret. AA Cosmetics... Detalii »
Categorie: Cosmetice
Frumusete naturala. Gel de aloe vera bio, nativ, Mayam.Gelul de aloe vera este un adevarat panaceu pentru piele, cunoscut pentru efectul calmant, reparator, cicatrizant si hidtarant. Se poate folosi ca atare sau ca ingredient pentru compozitii de ingrijire si... Detalii »
Categorie: Cosmetice Bio Pentru Ten
Frumusete naturala. Ulei esential pur de Oregano [ORIGANUM VULGARE OIL]Uleiul esential de oregano este extras prin distilarea cu vapori a frunzelor proaspete de oregano, care poarta denumirea stiintifica de Oreganum Vulgare. Proprietatile sale antibacteriene a... Detalii »
Categorie: Uleiuri Esentiale
BIO-Cosmetics va ofera Yes Baby, un produs care sprijina conceptia, protejeaza sanatatea intima, abordeaza complet si sensibil longevitatea spermei si sanatatea vaginului.Set bifazic de lubrifianti pentru fertilitate:Pachetul dublu contine:... Detalii »
Brand: Yes   Categorie: Sapunuri Si Geluri De Dus Igiena Intima
Baza sapunului de Alep cu lavanda este reprezentata de procentul foarte ridicat de ulei de masline combinat cu ulei de dafin 4% si esenta de ulei rafinat de lavanda 1,5%. Parfumul este extras din floare de lavanda. Sapunul de Alep cu lavand... Detalii »
Brand: Finigrana   Categorie: Sapunuri Si Geluri De Dus Sapun De Alep
BIO-Cosmetics va ofera absorbantele organice protej slip Sinea contin bumbac 100% organic si sunt biodegradabile. Absorbantele organice Sinea nu au fost albite cu clor motiv pentru care nu contin dioxina, substanta care apare in urma proces... Detalii »
Brand: Bjobj   Categorie: Sapunuri Si Geluri De Dus Igiena Intima
BIO-Cosmetics va ofera absorbantele organice flux redus Sinea contin bumbac 100% organic si sunt biodegradabile. Absorbantele organice Sinea nu au fost albite cu clor motiv pentru care nu contin dioxina, substanta care apare in urma procesu... Detalii »
Brand: Bjonj   Categorie: Sapunuri Si Geluri De Dus Igiena Intima
BIO-Cosmetics va ofera absorbantele anatomice Sinea contin bumbac 100% organic si sunt biodegradabile. Absorbantele organice Sinea nu au fost albite cu clor motiv pentru care nu contin dioxina, substanta care apare in urma procesului de alb... Detalii »
Brand: Bjobj   Categorie: Sapunuri Si Geluri De Dus Igiena Intima
BIO-Cosmetics va ofera absorbantele de zi Sinea contin bumbac 100% organic si sunt biodegradabile. Absorbantele organice Sinea nu au fost albite cu clor motiv pentru care nu contin dioxina, substanta care apare in urma procesului de albire ... Detalii »
Brand: Bjobj   Categorie: Sapunuri Si Geluri De Dus Igiena Intima
BIO-Cosmetics va ofera absorbantele de noapte Sinea contin bumbac 100% organic si sunt biodegradabile. Absorbantele organice Sinea nu au fost albite cu clor motiv pentru care nu contin dioxina, substanta care apare in urma procesului de alb... Detalii »
Brand: Bjobj   Categorie: Sapunuri Si Geluri De Dus Igiena Intima
BIO-Cosmetics va ofera tampoane SUPER fara aplicator, realizate din fibre de bumbac 100%. Hipoalergenice, ambalate individual, diametru 14 mm.Linia VIVICOT PURO COTONE? este o linie completa de produse de igiena intima (absorbante de zi, ab... Detalii »
Brand: Vivicot   Categorie: Producatori Game Vivicot Puro Cotone
BIO-Cosmetics va ofera tampoane NORMAL cu aplicator, produs PREMIUM certificat bio ICEA, din bumbac organic certificat GOTS. Hipoalergenice, ecologice, 100% biodegradabile. Lungime 12 cm, absorbtie 2 picaturi. Cele mai pure produse, pentru ... Detalii »
Brand: Vivicot   Categorie: Producatori Game Vivicot Puro Cotone
BIO-Cosmetics va ofera tampoane SUPER cu aplicator, produs PREMIUM certificat bio ICEA, din bumbac organic certificat GOTS. Hipoalergenice, ecologice, 100% biodegradabile. Lungime 12.5 cm, absorbtie 3 picaturi. Cele mai pure produse, pentru... Detalii »
Brand: Vivicot   Categorie: Producatori Game Vivicot Puro Cotone
  • Cosmetice si Make-up:
  • 221   1 - 20