Tatuaje

  • Cosmetice si Make-up:
  • 9   1 - 9
MAKE-UP Accesorii Make Up. Aceste tatuaje, in modele interesante ca flori de hibiscus, scoici, valuri sau un ceas modern cu YOLO pe display, sunt perfecte pentru a face din tine zeita marii. Le poti folosi cum doresti, se pot indeparta foarte usor cu apa si sapun.... Detalii »
Brand: Essence   Categorie: Make up
INGRIJIREA UNGHIILOR Accesorii. Manichiura french fantastica! Tatuajele autoadezive te ajuta sa obtii o manichiura french foarte rapid! Pietrele mici ofera unghiilor tale un stil deosebit, stralucitor. Disponibile intr-un ambalaj cu 28 de tatuaje.... Detalii »
Brand: Essence   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
Accesorii. Non-toxic. Rezistent la apa. Rezista 5-7 zile.... Detalii »
Brand: Melkior   Categorie: Corp
Cosmetice. PHENALEX Crema Pentru Tatuaje 50ml... Detalii »
Brand: Phenalex   Categorie: Corp
Pentru ca stim ca te confrunti de multe ori (la fel ca toata lumea) cu probleme legate de timp, ne-am gandit sa iti oferim o alternativa rapida si extraordinara, menita sa te ajute sa realizezi nail-art-uri reusite cat ai clipi pentru a adu... Detalii »
Categorie: Nail Art
Brand: Loreal   Categorie: Machiaj
Brand: Loreal   Categorie: Diverse
Serum de styling. Ulei pentru Barba si Tatuaje Clubman Pinaud Beard and Tattoo Oil 30 ml Produse Cosmetice, Hair styling, Serum de styling 59 Lei, The Bluebeards Revenge... Detalii »
Brand: The Bluebeards Revenge   Categorie: Hair Styling
PARFUMURI DAMA Seturi cadou. Menit sa desfiinteze normele si standardele din industria parfumurilor printr-o tehnologie inovatoare, Lady Gaga Fame este prima apa de parfum neagra care, odata eliberata in aer, se vaporizeaza, devenind incolora. Nota intensa este inspira... Detalii »
Brand: Lady Gaga   Categorie: Parfumuri Dama
  • Cosmetice si Make-up:
  • 9   1 - 9