Spuma de par

  • Cosmetice si Make-up:
  • 98   1 - 20
Spuma de par hidratanta SPF 15 cu panthenol-125ml... Detalii »
Brand: Redist   Categorie: Tratament Par
BIO-Cosmetics va ofera Spuma de par bio cu rodie si goji Eco CosmeticsCu extract de rodie si fructe de goji, spuma de par Eco Cosmetics va ofera volum si fixare de durata. Fara fire rebele, indiferent de conditiile de temperatura! Beneficii... Detalii »
Brand: Eco Cosmetics   Categorie: Ingrijirea Parului Hair Styling
Spuma de Par HennaPlus pentru Volum Extra Strong Botanical - 200 ml Coafura rezistenta. Spuma extra-strong ce confera volum si fermitate tuturor tipurilor de par; Adauga un surplus de stralucire, nu lipeste si lasa parul usor de pieptanat; ... Detalii »
Brand: Hennaplus   Categorie: Styling
Spuma de Par Londatrend Betadine Ultra Strong - 200 ml Spuma de par Londatrend are un sistem special care previne deshidratarea si protejeaza firul de par; Pe langa aceasta, Londatrend asigura ingrijire si protectie; Sistemul de ingrijire S... Detalii »
Brand: Londa   Categorie: Styling
Spuma de Par Londatrend Strong - 200 ml Spuma fixatoare Londatrend Ultra Strong este ideala pentru modelarea oricarui tip de coafura; Ofera parului structura si volum de la radacina; Se aplica pe parul umed sau uscat, nu imbacseste parul si... Detalii »
Brand: Londa   Categorie: Styling
Spuma de Par Londa Professional Lstyle Expand cu Fixare Strong - 250 ml Spuma pentru volum cu consistenta cremoasa, asigura un aspect bogat si fixare de pana la 24 de ore si protejeaza parul impotriva caldurii; Nu incarca sau ingrasa parul;... Detalii »
Brand: Londa Professional   Categorie: Styling
Spuma de Par Londa Professional Lstyle Enhance - 250 ml Spuma pentru volum cu fixare flexibila, creeaza un aspect bogat, oferind coafurii fixare flexibila si volum ce rezista pana la 24 ore, protejand parul impotriva caldurii; Este recomand... Detalii »
Brand: Londa Professional   Categorie: Styling
Spuma de Par Londa Professional Lstyle Dramatize Extra Strong - 250 ml Dramatize este o spuma profesionala cu fixare extra strong; Ofera un aspect bogat si cu volum ce dureaza pana la 24 de ore; Ajuta la intarirea parului fin avand o formul... Detalii »
Brand: Londa Professional   Categorie: Styling
Spuma de Par Londa Professional Lstyle Dramatize Extra Strong - 500 ml Dramatize este o spuma profesionala cu fixare extra strong; Ofera un aspect bogat si cu volum ce dureaza pana la 24 de ore; Ajuta la intarirea parului fin avand o formul... Detalii »
Brand: Londa Professional   Categorie: Styling
Spuma de Par Londa Professional Flat Ban - 250 ml Spuma pentru radacini cu fixare puternica, ce dubleaza in mod vizibil volumul de la radacina si isi mentine efectul timp de 24 de ore; Intareste structura si ofera hidratare bogata, fiind o ... Detalii »
Brand: Londa Professional   Categorie: Styling
Spuma De Par Wellaflex Heat Ultra Strong - 200 ml Asigura protectia parului la temperaturi de pana la 170de grade; Spuma de par care ofera o sustinere de incredere a parului pentru stiluri creative ce rezista pana la 24 de ore; Spuma de par... Detalii »
Brand: Wella   Categorie: Styling
Spuma De Par Wellaflex Extra Strong Hold - 200 ml Spuma de par care ofera o sustinere de incredere a parului pentru stiluri creative ce rezista pana la 24 de ore; Spuma de par Wellaflex Extra Strongajuta la protejarea parul impotriva daunel... Detalii »
Brand: Wella   Categorie: Styling
Spuma De Par Wellaflex Hydro Style Extra Strong - 200 ml Spuma de par care ofera o sustinere de incredere parului pentru stiluri creative ce rezista pana la 24 de ore; Spuma de par Wellaflex Hydro Style ajuta la protejarea parul impotriva d... Detalii »
Brand: Wella   Categorie: Styling
Spuma de Par Sinergy Professional Fix Strong - 300 ml Mousse spuma de par eficace si foarte usor, de folosit; Potrivita pentru toate tehnicile de uscare; Antistatic, peliculogen, fixant, etc; Usor de distribuit, se foloseste la orice tip de... Detalii »
Brand: Sinergy Cosmetics   Categorie: Styling
Spuma de Par Sinergy Professional Fix Soft - 300 ml Mousse, spuma de par este extrem de eficienta si usor de folosit; Versiunea fixare usoara, va permite sa creati, orice tip de coafura dorita; Pentru o fixare usoara si delicata; Da straluc... Detalii »
Brand: Sinergy Cosmetics   Categorie: Styling
Spuma de Par Naturala pt Volum si Stralucire Lavera - 150 ml LAVERA ofera produse cosmetice naturale cu eficacitate dovedita si concepute pentru ochii sensibili si piele. LAVERA are o grija deosebita de tine. LAVERA a fost primul producator... Detalii »
Brand: Lavera   Categorie: Produse De Par Naturale
Spuma de Par Profesionala Oyster Fixi 250ml Oyster Cosmetics Professional, companie italiana specializata in productia cosmeticelor profesionale destinate ingrijirii si vopsirii parului, cu o experienta de peste 25 de ani pe piata internati... Detalii »
Brand: Oyster Professional   Categorie: Styling
cosmetice. Ce este:Spuma de par pentru extra-volum L`Oreal Profesional confera parului extra volum de durata si fixare foarte puternica.Aplicati pentru extra volum si fixare foarte puternica fara a incarca. Cum se foloseste:Aplicati 1 masura de dimens... Detalii »
Brand: L Oreal Paris   Categorie: Ingrijire Par Fixativ Si Spuma
cosmetice. Ce este:Collistar Immediate Volume Mousse este o spuma modelatoare ce are simultan si rol de tratament pentru parul fin, lipsit de volum.Cum actioneaza:Se poate folosi pe parul umed, avand rol de protectie termala inainte de uscarea propriu... Detalii »
Brand: Collistar   Categorie: Ingrijire Par Fixativ Si Spuma
Ingrijire par. Spuma de par L'Oréal Professionnel Tecni Art Full Volume Extra 250 ml Full Volume Extra este o spuma de par pentru extra volum, perfecta pentru toate tipurile de par. Adauga corp parului tau lasandu-l stralucitor si catifelat la atingere. ... Detalii »
Brand: L’oréal Professionnel   Categorie: Cosmetice
  • Cosmetice si Make-up:
  • 98   1 - 20