Buenobia

  • Cosmetice si Make-up:
  • 19   1 - 19
MICRORING PREMIUM. Extensii cu Microring din Par 100% Natural. Oferim Certificat de Calitate Pretul afisat este pentru un set de 50 suvite cu inele incluse; 1 gram/suvita Recomandam minim 150 suvite. Extensiile cu Microring sunt: drepte din par natural 100% s... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Microring
CHERATINA PREMIUM. Extensii cu Cheratina din Par 100% Natural. Oferim Certificat de Calitate Pretul afisat este pentru un set de 50 suvite; 1 gram /suvita Recomandam minim 150 suvite Extensiile cu Cheratina sunt: drepte din par natural 100% se pot vopsi, inti... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Cheratina
MICRORING DE LUX. Extensii cu Microring din Par 100% Natural. Oferim Certificat de Calitate Pretul afisat este pentru un set de 50 suvite cu inele incluse; 1,5 grame /suvita Recomandam minim 150 suvite. Extensiile cu Microring sunt: drepte din par natural 10... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Microring
CHERATINA DE LUX. Extensii cu Cheratina din Par 100% Natural. Oferim Certificat de Calitate Pretul afisat este pentru un set de 50 suvite; 1,5 grame /suvita Recomandam minim 150 suvite Extensiile cu Cheratina sunt: drepte din par natural 100% se pot vopsi, i... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Cheratina
TAPE IN PREMIUM. Extensiile cu banda adeziva sunt din Par 100% Natural. Oferim Certificat de Calitate Pretul afisat este pentru un set de 30 benzi. Aceasta gama este recomandata pentru un plus de volum. Recomandam 60 benzi pentru un full-head Extensiile de ... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Tape In
CLIP ON PREMIUM. Iesi in evidenta cu noul tau Look Natural! Gama de Extensii Clip On Premium iti ofera volum si stralucire de invidiat! Comanda Clip On Premium si primesti un set de 9 mese cu 16 clipsuri: 2 mese cu 3 clipsuri; 3 mese cu 2 clipsuri; 4 mese c... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Clip On
FLIP IN DE LUX. Extensiile de par natural Flip-In de Lux reprezinta cel mai inovator tip de extensii, fiind foarte comode si lejere! Comanda Flip-In de Lux si primesti: o mesa cu latimea de 30 cm, care se ataseaza cu ajutorul unui fir ultra rezistent, prof... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Flip In
CUSUTE LUX. Comanda setul de Extensii Cusute de Lux si primesti o mesa plina de volum! Set fabricat manual, din pasiune pentru frumos;nMesa are latimea de 1 metrunPar 100% natural;nFir bogat si rezistent, cusut atent pe mesa;nSe pot indrepta cu placa, ... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Cusute
COZI LUX. Iesi in evidenta cu noua Coada de Lux din Par 100% Natural! Coada de Lux este: dreapta deasa din par 100% natural, lucrata manual si artizanal prevazuta cu 2 bentite laterale si cu un clips de siguranta ultra rezistent-destinata pentru a cr... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Cozi
CLIP ON LUX. Iesi in evidenta cu noul tau Look Natural! Gama de Extensii Clip On Lux iti ofera volum si stralucire de invidiat! Comanda Clip On Lux si primesti un set de 10 mese cu 22 clipsuri: 2 mese cu 4 clipsuri; 2 mese cu 3 clipsuri; 2 mese cu 2 cli... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Clip On
TRESA DE LUX. Alege Tresa De Lux din Par 100% Natural pentru un Extra Volum! Tresa De Lux este: dreapta foarte deasa are o latime de 25 cm se prinde cu 5 clipsuri este din par natural 100% se ataseaza de parul tau in mai putin de 1 minut! clipsurile ultr... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Tresa
FLIP IN VIP. Extensiile de par natural Flip-In VIP reprezinta cel mai inovator tip de extensii, fiind foarte comode si lejere! Flip-In VIP si primesti volum dublu: doua mese cu latimea de 30 cm, care se ataseaza cu ajutorul unui fir ultra rezistent, pro... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Flip In
CUSUTE VIP. Comanda setul de Extensii Cusute Vip si primesti o mesa plina de volum! Set fabricat manual, din pasiune pentru frumos;nMesa are latimea de 1 metru;nVolum dublu fata de extensiile cusute de lux;nPar 100% natural;nFir bogat si rezistent, cus... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Cusute
CLIP ON VIP. Iesi in evidenta cu noul tau Look Natural! Gama de Extensii Clip On Vip iti ofera volum si stralucire de invidiat! Comanda Clip On Vip si primesti un set de 10 mese cu 22 clipsuri: 2 mese cu 4 clipsuri; 2 mese cu 3 clipsuri; 2 mese cu 2 cli... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Clip On
TAPE IN LUX. Extensiile cu banda adeziva sunt din Par 100% Natural. Oferim Certificat de Calitate Pretul afisat este pentru un set de 60 benzi. Aceasta gama ofera un volum dublu fata de extensiile tape-in premium. Extensiile de par sunt: drepte cu banda... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Tape In
TRESA VIP. Trese VIP din Par 100% Natural pentru un Super Volum! Setu contine doua trese Full Volum din par 100% natural! Tresa Vip este: dreapta foarte deasan–formata din 2 piese: 25 cm respectiv 20 cmn-se prinde cu 5 clipsuri este din par natural ... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Tresa
COZI VIP. Iesi in evidenta cu noua Coada Vip din Par 100% Natural! Coada VIP este: dreapta deasa din par 100% natural, lucrata manual si artizanal prevazuta cu 2 bentite laterale si cu un clips de siguranta ultra rezistent-destinata pentru a crea un ... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Cozi
COZI GOLD. Iesi in evidenta cu noua Coada GOLD din Par 100% Natural! Coada GOLD este: dreapta deasa din par 100% natural, lucrata manual si artizanal prevazuta cu 2 bentite laterale si cu un clips de siguranta ultra rezistent-destinata pentru a crea u... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Cozi
CLIP ON GOLD. Iesi in evidenta cu noul tau Look Natural! Gama de Extensii Clip On GOLD iti ofera volum si stralucire de invidiat! Comanda Clip On Gold si primesti un set de 12 mese cu 25 clipsuri: 1 mesa cu 4 clipsuri; 3 mese cu 3 clipsuri; 4 mese cu 2 c... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Clip On
  • Cosmetice si Make-up:
  • 19   1 - 19