Casca Pentru Suvite

Casca Pentru Suvite
7.00
Cumpara »

Descriere Produs

Casca Pentru Suvite
Brand: Meijiaer   Categorie: Ingrijirea Parului
INGRIJIREA PARULUI Accesorii & aparatura: Casca pentru suvite din plastic, rezistenta la utilizari repetate. Orificiile sunt la interval de 1- 2 cm. Se poate folosi la saloane sau acasa.

Produse similare

Accesorii pentru tuns si vopsit. Casca special creata pentru alegerea suvitelor de par ce urmeaza a fi vopsite.Pentru toate tipurile de par.... Detalii »
Categorie: Accesorii
Casca Silicon pentru Suvite Prima Silicone Cap for Dying Hair Color Streaks Consumabile Saloane, Frizerie & Coafura, 76 Lei, Prima... Detalii »
Brand: Prima   Categorie: Frizerie Coafura
Accesorii pentru tuns si vopsit. Instrument cu ajutorul caruia puteti alege suvitele ce urmeaza a fi vopsite.... Detalii »
Categorie: Accesorii
Articole unica folosinta.
Categorie: Epilare
Material special impermeabil cu protectie solara si delicat cu scalpul sensibil. Ideal pentru bazinele de inot sau mare... Detalii »
Categorie: Turbane
Elastic din par 100% natural, nuanta Saten Deschis Cu Suvite. Acest elastic din par natural este ideal pentru realizarea unei coafuri perfecte, cu minim de efort. Fie ca utilizezi elasticul din par natural pentru a masca elasticul de par tr... Detalii »
Categorie: Extensii De Par
MICRORING DE LUX. Extensii cu Microring din Par 100% Natural. Oferim Certificat de Calitate Pretul afisat este pentru un set de 50 suvite cu inele incluse; 1,5 grame /suvita Recomandam minim 150 suvite. Extensiile cu Microring sunt: drepte din par natural 10... Detalii »
Brand: Buenobia   Categorie: Extensii De Par Microring
Coada de par atasabila, nuanta Saten Cu Suvite, din fibra sintetica ce imita in proportie de 90% parul natural. Coada din par sintetic cret, Saten Cu Suvite, te ajuta sa obtii o coafura deosebita in doar cateva secunde. Cum se ataseaza: - I... Detalii »
Categorie: Extensii De Par