Accesorii Si Ingrijire

  • Cosmetice si Make-up:
  • 8   1 - 8
Clipsuri pentru peruci mese extensii. Culoare: alb dimensiune: 3 8 cm.... Detalii »
Brand: Jiva Collection   Categorie: Accesorii Si Ingrijire
Categorie: Accesorii Si Ingrijire
Rola dublu adeziva pentru peruci si mese/ toupee. Adeziv cu aplicare semipermanenta rezistent la apa ideal pentru persoanele care practica si sport. Blue Liner este cel mai rezistent produs din clasa benzilor adezive pentru peruci lace sau ... Detalii »
Brand: Jiva Collection   Categorie: Accesorii Si Ingrijire
Banda Red Liner este destinata aplicarii impreuna cu adezivul lichid. Aceasta protejeaza baza si nodurile parului din peruca de incarcarea cu adeziv. Se va dezlipi doar cu solutie speciala. Este indicata pentru perucile cu monofilamnet Dime... Detalii »
Brand: Fancy Hair   Categorie: Accesorii Si Ingrijire
Lipici extra adeziv pentru peruci si extensii. Acest lipici fixeaza peruca sau extesiile mai bine de 4 saptamani. El poate fi inlaturat doar cu solutie speciala de indepartare a adezivului. Recomandat pentru uz profesionist sau in saloane. ... Detalii »
Brand: Elysee   Categorie: Accesorii Si Ingrijire
Liquid Gold Remover este cel mai sigur rapid si recomandat mod de a dezipi perucile si extensiile lipite cu lipiciul Liquid Gold Poate dezlipi orice tip de adeziv aplicat Singurul adeziv care indeparteaza foarte rapid lipiciul Removerul se ... Detalii »
Brand: Elysee   Categorie: Accesorii Si Ingrijire
Banda dublu adeziva transparenta pentru peruci si mese / toupee Dimenziune: 12mm / 5 m Uz zilnic... Detalii »
Brand: Fancy Hair   Categorie: Accesorii Si Ingrijire
Benzi dublu adezive transparente recomandate lipirii calotelor si perucilor zilnic. Setul contine 36 bucati Dimensiuni: 2 5cm / 7 5 cm /buc Culoare: transparent   INFO: Curatati si degresati bine scalpul. Aplicati benzile si fixati peruca ... Detalii »
Brand: James Morris   Categorie: Accesorii Si Ingrijire
  • Cosmetice si Make-up:
  • 8   1 - 8