Antistress

  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7
BIO-Cosmetics va ofera sare de baie - somn linistitExtract de sunatoare si ulei balsamic de lamaie pentru relaxare si un somn linistit.Bogata in minerale si oligoelemente, Marea Moarta este recunoscuta ca un izvor antic terapeutic natural d... Detalii »
Brand: Salthouse   Categorie: Antistress
BIO-Cosmetics va ofera bila cu aroma de miere, ulei din samburi de struguri si sare de mare.Combate stresul si insomniile, migrenele si oboseala, durerile de cap si cele articulare. Energizeaza datorita aportului ridicat de vitamina C si re... Detalii »
Brand: Organique   Categorie: Antistress
Cadoul tau: ACUM ai cu 30% mai mult la fiecare sapun, cu noile sapunuri de 130 g.- fara chimicale, fara adaosuri straine naturii, fara parfumuri artificiale -Un sapun 100% natural cu extracte de lamaita, cu un miros senzational. Uleiul de l... Detalii »
Categorie: Antistress
BIO-Cosmetics va ofera uleiul de Jojoba.Din semintele de Simmondsia chinensis, planta ce creste in Arizona de sud si in Mexic, se extrage un ulei cu mari proprietati, utilizat inca din antichitate de catre indienii din America. Este vorba d... Detalii »
Brand: Bio Pure Elements   Categorie: Antistress
BIO-Cosmetics va ofera PROMO VILLAGE Ulei de masaj cu Aloe VeraUlei de masaj foarte fin, pe baza de uleiuri din plante de cea mai inalta calitate, imbogatit cu vitamina E, pentru a ingriji si a catifela pielea Dvs. Este obtinut din extracte... Detalii »
Brand: Village Cosmetics   Categorie: Antistress
BIO-Cosmetics va ofera bile de baie efervescente cu extracte de pepene. Se pun in apa din cada. Clatiti apoi cada. Daca produsul intra in contact cu ochii, clatiti bine. Prezentare: 2x180 g... Detalii »
Brand: Treets Nature`s Choice   Categorie: Antistress
BIO-Cosmetics va ofera ulei de masaj foarte fin, pe baza de uleiuri din plante de cea mai inalta calitate, imbogatit cu vitamina E, pentru a ingriji si a catifela pielea Dvs. Este obtinut din extracte de Aloe-vera, ulei de Avocado, ulei de ... Detalii »
Brand: Village Cosmetics   Categorie: Antistress
  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7