Aparate De Coafat

  • Cosmetice si Make-up:
  • 40   1 - 20
Placa Mini Creponat este un aparat pentru creponarea parului si pentru realizarea diferitelor coafuri. Acest aparat de creponat are suprafetele ce intra in contact cu parul construite din Ceramica. Placa Mini Creponat se poate folosi cu suc... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Mini-Placa pentru Intins Parul este ideala pentru parul scurt sau pentru breton. In doar cateva minute, iti vei indrepta parul si vei fi gata de plecare. Mini-Placa pentru Intins Parul are un invelis ceramic, care distribuie caldura uniform... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Placa Mini Intins este un aparat pentru indreptatul parului. Placa Mini Pentru Intins Parul are invelis ceramic, care distribuie caldura uniform, prevenind astfel arderea parului. Mini-placa pentru intins parul este ideala pentru calatorii,... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ai parul scurt sau petreci mult timp aranjandu-ti bretonul? Atunci, mini-placa pentru intins parul este aparatul de coafat ideal pentru tine. Mini-placa pentru indreptat parul este ideala pentru calatorii, ocupand un spatiu mic in bagajul t... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulator Triplu Mini 13mm din ceramica cu ioni. Datorita tehnologiilor ionice si ceramice parul nu se mai electrizeaza, ramanand stralucitor si matasos. Acest ondulator cu 3 cilindri are diferite setari de temperatura pentru diferitele tip... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Creeaza-ti bucle in stilul anilor '60-'70, in valuri, folosind Ondulatorul Triplu Mini 15mm din ceramica cu ioni. Coafura in valuri este spectaculoasa si fermecatoare. Garantat, toate privirile vor fi indreptate catre tine. Datorita tehnolo... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Placa Creponat Mediu - un aparat pentru creponarea parului. Aceasta placa de creponat are suprafetele ce intra in contact cu parul construite din Ceramica cu Turmalina, o sursa naturala de ioni negativi, pentru un efect antistatic. Reglarea... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul Triplu Profesional pentru Valuri cu diametrul fiecarui cilidru de 16 MM este perfect pentru realizarea coafurilor retro ale anilor ’70-’80. Acesta este prevazut cu 3 elementi cilindrici ceramici, astfel transferul de ioni as... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Placa de Creponat parul Mare - un aparat profesional pentru creponarea parului. Permite obtinerea unor ondulari ale parului mai largi, mai lejere. Acest aparat de creponat are suprafetele ce intra in contact cu parul construite din Ceramica... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Placa Mica pentru creponarea parului. Acest aparat de creponat are suprafetele ce intra in contact cu parul construite din Ceramica cu Turmalina, o sursa naturala de ioni negativi, pentru un efect antistatic. Placa de Creponat Mica se poate... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Placa Creponat 4 in 1 este un aparat profesional pentru creponarea parului. Acest aparat de creponat are suprafetele ce intra in contact cu parul construite din Ceramica. Placa Creponat 4 in 1 se poate folosi cu succes pentru creponatul rad... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul Triplu Profesional pentru Valuri cu diametrul fiecarui cilidru de 19 MM este perfect pentru realizarea coafurilor retro ale anilor ’70-’80. Anul acesta revin in forta look-urile vintage si retro. Buclele glam-retro sau in va... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul de par Triplu pentru Valuri este un ondulator profesional, cu diametrul fiecarui cilidru de 19 MM. Un ondulator perfect pentru realizarea coafurilor retro ale anilor ’70-’80. Este prevazut cu 3 elementi cilindrici din portel... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul conic ceramic are diametrul de 19mm la baza si 10mm la varf, permitand astfel obtinerea unor bucle bine conturate. Ondulatorul conic profesional nu are clip pentru prinderea parului, astfel eliminandu-se valurile inestetice pe p... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul ceramic profesional are diametrul de 25mm la baza si 14mm la varf. Astfel, veti obtine bucle bine definite. Ondulatorul nu are clip pentru prinderea parului, astfel eliminandu-se valurile inestetice pe par. Manerul invelit 100% ... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul conic ceramic profesional are diametrul de 32mm la baza si 19mm la varf. Astfel veti obtine bucle lejere, bine definite. Ondulatorul nu are clip pentru prinderea parului, astfel eliminandu-se valurile inestetice pe par. Manerul ... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Majoritatea femeilor care doresc sa isi indrepte parul apeleaza la mult-renumita placa de par. Mai putin cunoscuta este peria electrica pentru indreptat parul. Peria Electrica pentru intins parul reprezinta cel mai nou, simplu si rapid mod ... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul Triplu Profesional pentru Valuri cu diametrul fiecarui cilidru de 25 MM este perfect pentru realizarea coafurilor retro ale anilor ’70-’80. Acesta este prevazut cu 3 elementi cilindrici din portelan ceramic, astfel transferu... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul Triplu Profesional pentru Par in Valuri cu diametrul fiecarui cilidru de 28 MM este perfect pentru realizarea coafurilor specifice anilor ’70-’80. Acesta este prevazut cu 3 elementi cilindrici ceramici, astfel transferul de ... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
Ondulatorul Triplu Valuri DEFINITE are 3 elementi, ecran LCD, design subtire, ergonomic si un sistem de incalzire foarte performant. Ondulator Triplu Valuri DEFINITE cu 3 elementi este un produs profesional, de o calitate exceptionala. Cara... Detalii »
Categorie: Aparate De Coafat
  • Cosmetice si Make-up:
  • 40   1 - 20