Ceara

  • Cosmetice si Make-up:
  • 10   1 - 10
Epilare. Ceara naturala pentru epilat mustata.... Detalii »
Categorie: Ceara
Epilare. Ceara cu diverse arome, pentru tipuri de piele diferite: titanium roz pielea si zonele sensibile, in special in sezonul estival, cand pielea este bronzata, deshidratata, uscata si sensibila; miere, azulena, clorofila pentru toate tipurile d... Detalii »
Categorie: Ceara
Styling. Utilizati aceasta pasta unica pentru a pune in evidenta cat mai mult textura parului dvs.,asigurandu-I acestuia o fixare si definire flexibila.Reaplicati de cate ori este nevoie pe parcusul zilei.Mod de utilizare:aplicati produsul pe par si... Detalii »
Categorie: Ceara
Styling. Definiti, construiti si apoi adaugati o ultima finisare parului dvs. scurt sau mediu de lungime. Textura sa usoara si fina ofera acestuia un aspect lucios si natural.Mod de utilizare: aplicati produsul pe par si aranjati-l cum doriti.In caz... Detalii »
Categorie: Ceara
Styling. Cu ajutorul acestui spray parfumat veti putea adauga un strop de stralucire parului dvs, invelindu-l intr-o mireasma delicata si fina. Mod de utilizare: pulverizati pe parul uscat de la o distanta de 35cm.In cazul contactului cu ochii, clat... Detalii »
Categorie: Ceara
Styling. Produs cu ajutorul caruia veti putea sa va uscati si sa va aranjati parul mai usor, oferindu-I acestuia un volum de lunga durata. Mod de utilizare: aplicati produsul pe parul umed si distribuiti-l in mod egal, dupa care uscati-l si aranjati... Detalii »
Categorie: Ceara
Styling. Crema pentru par care ofera buclelor dvs. forma si energie.Pastreaza volumul acestora sub control, lasandu-le un aspect satinat.Mod de utilizare: se aplica produsul pe parul umed, se descurca si se usuca.In cazul contactului cu ochii, clati... Detalii »
Categorie: Ceara
Styling. Produs special creat pentru o fixare indelungata a parului dvs, oferindu-I structura dorita. Nu ingrasa parul si nici nu-l ingreuneaza.Mod de utilizare: puneti o cantitate mica de produs pe varful degetelor si aranjati parul dupa cum doriti... Detalii »
Categorie: Ceara
Epilare. Este recomandata in special pe timpul verii.nAre o aderenta imbunatatita.nnPENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE.... Detalii »
Categorie: Ceara
Epilare. Este o ceara pastoasa, cu un continut principal de proteine din lapte, special formulata pentru pielea sensibila care necesita protectie speciala si delicatete in timpul epilarii. nProprietatile sale regeneratoare si protective pentru piele... Detalii »
Categorie: Ceara
  • Cosmetice si Make-up:
  • 10   1 - 10