Cozi Kanekalon

  • Cosmetice si Make-up:
  • 8   1 - 8
Cozile sintetice Jolly cu fibre termorezistente de kanekalon sunt usor de folosit si de intretinut. Se poate folosi placa sau ondulatorul pentru a le aranja. Fibra de kanekalon imita foarte bine parul natural (astfel nu se va observa difere... Detalii »
Brand: Vivica A Fox   Categorie: Cozi Kanekalon
Cozile sintetice Sassy cu fibre termorezistente de kanekalon sunt usor de folosit si de intretinut. Se poate folosi placa sau ondulatorul pentru a le aranja. Fibra de kanekalon imita foarte bine parul natural (astfel nu se va observa difere... Detalii »
Brand: Vivica A Fox   Categorie: Cozi Kanekalon
O inventie nemaipomenita! Parul este prins pe o sarma flexibila astfel poti sa creezi orice forma coc sau coada. Sistem prindere: Clama 100% Modacrylic... Detalii »
Brand: Alter Ego   Categorie: Cozi Kanekalon
La fel ca trusa de make up produsele Ez Ponytails sunt un must have al tuturor femeilor. Pentru o coafura perfecta instant cozile EZ te ajuta sa arati ca pe catwalk. Nu vei fi dezamagita niciodata de coditele din colectia Ez by Sleek din ce... Detalii »
Categorie: Cozi Kanekalon
Coada Velcro by Hair Couture este usoara si simplu de pus. Aceasta  pur si simplu se infasoara in jurul cozii. Parul este din fibra Tongable- Kanekalon ce poate fi coafata cu placa ondulator feon pana la 150 grade. Se comporta si se simte ... Detalii »
Brand: Hair Couture   Categorie: Cozi Kanekalon
Fibra de kanekalon imita foarte bine parul natural (astfel nu se va observa diferenta dintre coada si parul dumneavoastra) nu se incurca usor si rezista purtarii indelungate se poate impleti sau se poate face coc ori se poarta desfacuta. Si... Detalii »
Categorie: Cozi Kanekalon
Coada Scarlett este creata din fibre Tongable® rezistente termic (150ºC) Poate fi indreptata sau reondulata la fel ca un par natural. Arata si se simte 100% par autentic. Coada tip Velcro se infasoara in jurul cozii tale oferindu-ti lungi... Detalii »
Categorie: Cozi Kanekalon
Coada Cosmos By Hair Couture. Un par moale si matasos rezistent la coafat. Usor de prins si de aranjat. Se comporta si se simte exact ca parul natural isi pastreaza forma si dupa spalare! Par Tongable- Kanekalon- se coafeaza cu placa ondula... Detalii »
Brand: Hair Couture   Categorie: Cozi Kanekalon
  • Cosmetice si Make-up:
  • 8   1 - 8