Cozi Kanekalon

  • Cosmetice si Make-up:
  • 9   1 - 9
. Coada de par fashion din fibra sintetica.Tunsoare moderna in degradeSistem de pridere cu cleste - rac.Disponibila in diverse culori.Producator SoCap Italia.Suna pentru a selecta impreuna culoarea dorita!... Detalii »
Brand: She By Socap   Categorie: Cozi Kanekalon
. Coada de par fashion din fibra sintetica.Tunsoare moderna afroSistem de pridere cu cleste pieptaneDisponibila in diverse culori.Producator SoCap Italia.Suna pentru a selecta impreuna culoarea dorita!... Detalii »
Brand: She By Socap   Categorie: Cozi Kanekalon
.  La fel ca trusa de make up produsele Ez Ponytails sunt un must have al tuturor femeilor. Pentru o coafura perfecta instant cozile EZ te ajuta sa arati ca pe catwalk. Nu vei fi dezamagita niciodata de coditele din colectia Ez by Sleek din ... Detalii »
Categorie: Cozi Kanekalon
. Cozile sintetice Jolly cu fibre termorezistente de kanekalon sunt usor de folosit si de intretinut. Se poate folosi placa sau ondulatorul pentru a le aranja.Fibra de kanekalon imita foarte bine parul natural (astfel nu se va observa diferen... Detalii »
Brand: Vivica A Fox   Categorie: Cozi Kanekalon
. Cozile sintetice Sassy cu fibre termorezistente de kanekalon sunt usor de folosit si de intretinut. Se poate folosi placa sau ondulatorul pentru a le aranja.Fibra de kanekalon imita foarte bine parul natural (astfel nu se va observa diferen... Detalii »
Brand: Vivica A Fox   Categorie: Cozi Kanekalon
. O inventie nemaipomenita! Parul este prins pe o sarma flexibila astfel poti sa creezi orice forma coc sau coada.Sistem prindere: Clama100% Modacrylic... Detalii »
Brand: Alter Ego   Categorie: Cozi Kanekalon
. Fibra de kanekalon imita foarte bine parul natural (astfel nu se va observa diferenta dintre coada si parul dumneavoastra) nu se incurca usor si rezista purtarii indelungate se poate impleti sau se poate face coc ori se poarta desfacuta. Si... Detalii »
Categorie: Cozi Kanekalon
. Coada Scarlett este creata din fibre Tongable® rezistente termic ( 150ºC) Poate fi indreptata sau reondulata la fel ca un par natural.Arata si se simte 100% par autentic.Coada tip Velcro se infasoara in jurul cozii tale oferindu-ti lungim... Detalii »
Categorie: Cozi Kanekalon
. Coada Cosmos By Hair Couture. Un par moale si matasos rezistent la coafat. Usor de prins si de aranjat.Par Premium synteticPrindere cu cleste sau cu elasticLungime 60 cmCulori la alegere... Detalii »
Brand: Hair Couture   Categorie: Cozi Kanekalon
  • Cosmetice si Make-up:
  • 9   1 - 9