Crema De Corp

  • Cosmetice si Make-up:
  • 4   1 - 4
Ingrijire corp. Prima rutina zilnica de frumusete, acest lapte hidrateaza pielea perfect. Alga maro si extractul de Crithmum Maritimum isi livreaza elementele chimice pretioase si protejeaza pielea.... Detalii »
Categorie: Crema De Corp
Ingrijire corp. Este un concentrat nutritiv si hidratant pt a lupta eficient pe o perioada indelungata impotriva uscarii cutanate. Un cocktail minunat din uleiuri pretioase si elemente chimice esentiale, tratamentul aduce un confort imediat si de durata. H... Detalii »
Categorie: Crema De Corp
Ingrijire corp. Acest tratament zilnic este perfect pt a mentine o silueta subtire si ferma. Fiind un concentrat de extracte marine, formula sa exclusiva previne acumularea lipidelor, ajuta la eliminarea acestora, stimuleaza microcirculatia sangelui si imb... Detalii »
Categorie: Crema De Corp
Ingrijire corp. Aceasta crema cu textura cremoasa, parfum delicat si imbogatita cu ingrediente active tonice, stimuleaza intinerirea pielii si catifeleaza. Ingredientele marine si din plante actioneaza sinergic pentru a imbunatati fermitatea si elasticitat... Detalii »
Categorie: Crema De Corp
  • Cosmetice si Make-up:
  • 4   1 - 4