Creme De Corp

  • Cosmetice si Make-up:
  • 4   1 - 4
Crema de corp Body Luxuries Black Vanilla duce rasfatul la un alt nivel! Acum, fortificata cu Aloe Vera, extract de samburi de struguri si vitaminele C si E, se aplica usor pe piele, o hidrateaza si o catifeleaza. Datorita formulei non-gras... Detalii »
Categorie: Creme De Corp
Crema de corp Body Luxuries Midnight Pomegranate duce rasfatul la un alt nivel! Acum, fortificata cu Aloe Vera, extract de samburi de struguri si vitaminele C si E, se aplica usor pe piele, o hidrateaza si o catifeleaza. Datorita formulei n... Detalii »
Categorie: Creme De Corp
Crema de corp Body Luxuries Dark Kiss duce rasfatul la un alt nivel! Acum, fortificata cu Aloe Vera, extract de samburi de struguri si vitaminele C si E, se aplica usor pe piele, o hidrateaza si o catifeleaza. Datorita formulei non-grase, s... Detalii »
Categorie: Creme De Corp
Crema de corp Body Luxuries Mango Mandarin duce rasfatul la un alt nivel! Acum, fortificata cu Aloe Vera, extract de samburi de struguri si vitaminele C si E, se aplica usor pe piele, o hidrateaza si o catifeleaza. Datorita formulei non-gra... Detalii »
Categorie: Creme De Corp
  • Cosmetice si Make-up:
  • 4   1 - 4