Dead Sea Wonder

  • Cosmetice si Make-up:
  • 9   1 - 9
Vitamine, nutrienti si minerale - o energie noua tenului Dvs. Cu esente energizante de lamaita si menta. Un cocktail puternic de vitamine, saruri minerale de la Marea Moarta si factori hidratanti va revitalizeaza pielea si ii aduc un suport... Detalii »
Categorie: Dead Sea Wonder
Masca regeneranta ce confera fermitate si o culoare a tenului deosebita, imbogatita cu aur de 22 karate.Formula exceptionala a acestei masti sub forma de gel revitalizant obtinuta din apa combinata cu acid hialuronic, DHB-400 (combina conce... Detalii »
Categorie: Dead Sea Wonder
BIO-Cosmetics va ofera Sare de baie de la Marea Moarta, pura, 100% VEGAN, certificata ICADA.Calitatile exceptionale ale sarii de la Marea Moarta au fost dovedite si documentate stiintific, atat in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetic... Detalii »
Brand: Cmd Naturkosmetik   Categorie: Dead Sea Wonder
DERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.O baie cu cea mai pura combinatie de minerale de ... Detalii »
Categorie: Dead Sea Wonder
DERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.Ulei de masline intr-un ulei de baie catifelat pe... Detalii »
Brand: Fette Pharma Dermasel   Categorie: Dead Sea Wonder
Are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.Scaldati-va intr-o mare de flori si mangaiati-va toate simturile?... Detalii »
Categorie: Dead Sea Wonder
SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA cu ULEI DE BAIE CU EXTRACTE DE PERLEare la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintif... Detalii »
Brand: Fette Pharma Dermasel   Categorie: Dead Sea Wonder
SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA cu ULEI DE BAIE CU AURDERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiint... Detalii »
Categorie: Dead Sea Wonder
BIO-Cosmetics va ofera Namol pur de la Marea Moarta.Namolul de la Marea Moarta este namolul cel mai bogat in oligo-elemente si minerale. Folosit ca masca, namolul de la Marea Moarta face ca pielea si parul sa intre intr-un adevarat proces d... Detalii »
Brand: Sas najjar   Categorie: Dead Sea Wonder
  • Cosmetice si Make-up:
  • 9   1 - 9