Demachiante De Lux

  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7
Lotiune Tonica Elizabeth Arden pentru Ten Normal - 200 ml Lotiunea tonica de la Elizabeth Arden este ideala pentru tenul normal; Un tonic revitalizant ce indeparteaza delicat urmele persistente si machiajul; Contine extract de alun si ofera... Detalii »
Brand: Elizabeth Arden   Categorie: Demachiante De Lux
Demachiant pentru Ochi si Buze ANUBIS Vital Line Luxury Selection - 125ml ANUBIS Barcelona - Produse profesionale pentru ingrijirea tenului Demachiant sub forma de gel, ce curata in profunzime tenul de impuritati si machiaj (chiar si pe cel... Detalii »
Brand: Anubis   Categorie: Demachiante De Lux
Brand: Anubis   Categorie: Demachiante De Lux
Crema pt Curatarea Tenului in Profunzime ANUBIS Regul Oil - 200 ml ANUBIS Barcelona - Produse Profesionale pentru ingrijirea tenului Crema pentru curatarea tenului in profunzime, fara a usca sau provoca iritatii; Recomandata pentru tenul gr... Detalii »
Brand: Anubis   Categorie: Demachiante De Lux
Gel de Curatare pt Ten Villa Borghini Face Care - 200 ml Gama Face Care utilizeaza tehnologii avansate ce lupta impotriva imbatranirii pielii, prevenind aparitia ridurilor. Produsele din aceasta gama sunt indicate si persoanelor cu tenul se... Detalii »
Brand: Villa Borghini   Categorie: Demachiante De Lux
Servetele Demachiante Profesionale MUD - 40 buc Servetele umede ce indeparteaza toate urmele de machiaj, conferind tenului o senzatie de prospetime; Sunt ideale pentru o demachiere rapida, datorita pachetului practic, resigilabil si a faptu... Detalii »
Brand: Mud   Categorie: Demachiante De Lux
Lapte Demachiant Si Tonic Inca Rose HYDRA TONE Extra Pure Hyaluronic cu Acid Hyaluronic - 200 ml EXTRA PURE HYALURONIC este o linie completa si eficienta, de inalta calitate, cu Acid Hialuronic pentru o hidratare intensa a pielii, studiata ... Detalii »
Brand: Inca Rose   Categorie: Demachiante De Lux
  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7