Epilat

  • Cosmetice si Make-up:
  • 6   1 - 6
Suntem siguri ca esti familiarizata cu problemele care intervin atunci cand vorbim despre epilare.Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti oferim solutia ideala!Rezerva ceara pentru aparat normal de Epilat.... Detalii »
Categorie: Epilat
Suntem siguri ca esti familiarizata cu problemele care intervin atunci cand vorbim despre epilare.Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti oferim solutia ideala si pentru piele sensibila!Rezerva ceara pentru aparat normal de Epilat.... Detalii »
Categorie: Epilat
Suntem siguri ca esti familiarizata cu problemele care intervin atunci cand vorbim despre epilare.Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti oferim solutia ideala!Ulei special dupa epilat pentru indepartarea urmelor de ceara. Se poate folosi p... Detalii »
Categorie: Epilat
Suntem siguri ca esti familiarizata cu problemele care intervin atunci cand vorbim despre epilare.Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti oferim solutia ideala!Solutie pentru curatarea si dezinfectarea pielii inainte de epilat. Stergeti toa... Detalii »
Categorie: Epilat
Suntem siguri ca esti familiarizata cu problemele care intervin atunci cand vorbim despre epilare.Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti oferim solutia ideala!Rola de textil pentru epilat 7cmX100m, de calitate superioara. Recomandat pentru... Detalii »
Categorie: Epilat
Suntem siguri ca esti familiarizata cu problemele care intervin atunci cand vorbim despre epilare.Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti oferim solutia ideala!Aparat Epilat pentru 1 rezerva.... Detalii »
Categorie: Epilat
  • Cosmetice si Make-up:
  • 6   1 - 6