Fixativ Spuma Gel

  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7
Harmony Spray Fixativ Extra Firm 300ml Ofera parului o fixare ferma timp indelungat, fiind totodata usor de coafat. Contine o formula unica cu proteine, ecran protectie radiatii UV si agenti hidratanti. Protejeaza parul si ii ofera un aspec... Detalii »
Brand: Harmony   Categorie: Fixativ Spuma Gel
PROFESSIONAL TOUCH 265ml. Fixativ extra-ferm pentru controlul si fixarea ferma a buclelor Fixeaza si da stralucire... Detalii »
Brand: Professional Touch   Categorie: Fixativ Spuma Gel
WELLA PRO SERIES STRONG HOLD SPUMA DE PAR FIXARE PUTERNICA 250ML... Detalii »
Brand: Wella   Categorie: Fixativ Spuma Gel
Bristows Volume & Body Spuma pentru volum 200ml Spuma de par ce ofera volum si consistenta fara sa lase urme lipicioase. Fixeaza puternic pana la 24 de ore Nu lasa parul lipicios sau gras. Se indeparteaza cu usurinta prin spalare sau piepta... Detalii »
Brand: Bristows   Categorie: Fixativ Spuma Gel
Mess Head Spray texturat cu solutie salina pentru coafuri indraznete Este solutia cea mai buna pentru a obtine un look modern, o coafura plina de volum si textura . Ofera parului luciu si stralucire fara sa para unsuros sau sa dea senzatia ... Detalii »
Brand: Mess Head   Categorie: Fixativ Spuma Gel
BRYLCREEM Crema gel pentru par 150 ml. Modeleaza coafura netezind usor si natural fara sa lase parul incarcat sau lucios Cu o traditie a calitatii produselor de styling inca din 1928, Brylcreem este alegerea potrivita pentru o coafura rezis... Detalii »
Brand: Brylcreem   Categorie: Fixativ Spuma Gel
BRYLCREEM Ceara modelatoare pentru par 75 ml. Ceara modelatoare superioara Brylcreem ofera coafurii control, stralucire si flexibilitate. Ceara modelatoare Brylcreem imbina capacitatea de fixare a gelului de par cu maleabilitatea cerii, cee... Detalii »
Brand: Brylcreem   Categorie: Fixativ Spuma Gel
  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7