For Men De Ras

  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7
BIO-Cosmetics va ofera un produs organic, 100% natural, ideal pentru un barbierit hidratant si pentru calmarea iritatiilor, un produs ce protejeaza delicat tenul in timpul barbieritului.O spuma usoara ce asigura un barbierit delicat deoarec... Detalii »
Brand: Lavera   Categorie: For Men De Ras
BIO-Cosmetics va ofera aftershave balsam cu minerale, produs de inalta ingrijire faciala? nici o senzatie de arsura sau piele iritata, ingrijire activa si protectie inalta pentru pielea barbatilor.O noua inovatie, acest after shave balsam i... Detalii »
Brand: Salthouse   Categorie: For Men De Ras
BIO-Cosmetics va oferabalsam dupa ras cu cacao condimentataBalsamul de dupa ras Cattier calmeaza epiderma supusa actiunii intruzive a lamei/aparatului de ras. Formula sa racoritoare este imbogatita cu agenti antiinflamatori si cicatrizanti.... Detalii »
Brand: Cattier   Categorie: For Men De Ras
BIO-Cosmetics va ofera aftershave bio fara alcool, cu o textura non-grasa si care se absoarbe rapid. Aftershave-ul calmeaza pielea dupa barbierit si o improspateaza, intarzie cresterea firelor de par, hidrateaza si reda confortul epidermei,... Detalii »
Brand: Allonature   Categorie: For Men De Ras
BIO-Cosmetics va ofera gel de ras Shave Now, formula fara alcool. Gelul de ras ridica usor firul de par, ingrijeste pielea si previne iritatiile. Reduce riscul taieturilor. Gel de ras pentru ras ud cu aloe vera, grapefruit si muscata.Benefi... Detalii »
Brand: Green People   Categorie: For Men De Ras
BIO-Cosmetics va ofera O masca reparatoare bio destinata parului uscat si degradat, cu extract de bambus si unt de cupacu.PROPRIETATIMasca hraneste si repara parul uscat si varfurile despicate fara sa incarce parul. Textura sa bogata si cat... Detalii »
Brand: Cattier   Categorie: For Men De Ras
BIO-Cosmetics va ofera lotiune dupa ras Cool Down extra racoritoare si calmanta. Grozava pe pielea proaspat rasa si ca hidratant nongras dupa sport sau expunere la soare. Ingrediente certificat organice.Hidratant si lotiune dupa ras cu aloe... Detalii »
Brand: Green People   Categorie: For Men De Ras
  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7