Iluminator

  • Cosmetice si Make-up:
  • 144   1 - 20
Baton Iluminator Multifunctional AVON Pretty All Over - Just Peachy Ruj, fard de pleoape si fond de ten intr-un singur produs! Ideal pentru retusurile finale ale machiajului sau pentru a ofer un plus de luminozitate; Formula usoara se aplic... Detalii »
Brand: Avon   Categorie: Iluminator
Pudra Iluminatoare Bronzanta cu Irizatii Aurii Baolishi Powder Bronze Pudra compacta iluminatoare intr-o culoare superba de auriu; Se poate folosi pe orice particica a corpului! Produsul confera un aspect de stralucire aurie si poate fi fol... Detalii »
Brand: Baolishi   Categorie: Iluminator
Perlute Bronzante ILUMINATOARE Ralo Cosmetics - 01 Pink Cocktail Perlutele bronzante sunt ideale pentru obtinerea unui aspect bronzat al tenului deoarece cocktail-ul de culori bronzante a fost ales in special cu acest scop; Bilutele facute ... Detalii »
Brand: M n   Categorie: Iluminator
Perlute Iluminatoare LEMAX Colour - Choco Drops Perlutele iluminatoare LEMAX sunt concepute pentru a oferi tenului un efect special de luminozitate si stralucire; Finish superb pentru orice machiaj. Produsul confera un aspect de stralucire ... Detalii »
Brand: Lemax   Categorie: Iluminator
Perlute Iluminatoare LEMAX Colour - Winterfell Perlutele iluminatoare LEMAX sunt concepute pentru a oferi tenului efect special de luminozitate si stralucire; Finish superb pentru orice machiaj. Produsul confera un aspect de stralucire auri... Detalii »
Brand: Lemax   Categorie: Iluminator
Perlute Iluminatoare LEMAX Colour - Light Baby Perlutele iluminatoare LEMAX sunt concepute pentru a oferi tenului efect special de luminozitate si stralucire; Finish superb pentru orice machiaj. Produsul confera un aspect de stralucire auri... Detalii »
Brand: Lemax   Categorie: Iluminator
Perlute Iluminatoare LEMAX Colour - Unknown Berries Perlutele iluminatoare LEMAX sunt concepute pentru a oferi tenului efect special de luminozitate si stralucire; Finish superb pentru orice machiaj. Produsul confera un aspect de stralucire... Detalii »
Brand: Lemax   Categorie: Iluminator
Perlute Iluminatoare LEMAX Colour - Sun Coral Perlutele iluminatoare LEMAX sunt concepute pentru a oferi tenului efect special de luminozitate si stralucire; Finish superb pentru orice machiaj. Produsul confera un aspect de stralucire aurie... Detalii »
Brand: Lemax   Categorie: Iluminator
Gel Iluminator Technic Gold Rush Face&Body Paint Gel iridiscent pentru body painting si face painting; Produse ce confera un aspect matasos pielii atunci cand este aplicat pe fata sau corp; Poate fi aplicat pe pometi pentru un look chic... Detalii »
Brand: Technic   Categorie: Iluminator
Creion de Ochi Iluminator Covergirl Perfect Point Plus - Argintiu (Etoile) Un creion de ochi iluminator care face aplicarea usoara si precisa; Datorita periei smudge pe care o are puteti avea un machiaj intens si de durata; Un creion retrac... Detalii »
Brand: Cover Girl   Categorie: Iluminator
Spray Stralucitor AURIU Pentru Par Si Corp Orkide Glitter Spray 90 ml - GOLD Ideal pentru seara sau evenimente speciale. Ofera intregului corp o stralucire de vis, pe care o vei iubi; - agitati tubul inainte de folosinta; - pulverizati de l... Detalii »
Brand: Fraulein 38   Categorie: Iluminator
Spray Stralucitor AURIU Pentru Par Si Corp Orkide Glitter Spray 90 ml - argintiu Ideal pentru seara sau evenimente speciale. Ofera intregului corp o stralucire de vis, pe care o vei iubi; - agitati tubul inainte de folosinta; - pulverizati ... Detalii »
Brand: Fraulein 38   Categorie: Iluminator
Spray Stralucitor VIOLET Pentru Par Si Corp Orkide Glitter Spray 90 ml Ideal pentru seara sau evenimente speciale. Ofera intregului corp o stralucire de vis, pe care o vei iubi; - agitati tubul inainte de folosinta; - pulverizati de la o di... Detalii »
Brand: Fraulein 38   Categorie: Iluminator
Creion Iluminator Waterproof cu irizatii aurii ARCANCIL - 542 Golden Groove IDEAL PENTRU ILUMINAREA PLOAPEI, COLTUL OCHILOR SAU ARCADEI SPRANCENELOR. Acest creion dermatograf (auriu) combina un rezultat ireprosabil impermeabil lung; Asociat... Detalii »
Brand: Arcancil Paris   Categorie: Iluminator
Creion Iluminator Waterproof cu irizatii argintii ARCANCIL - 543 Silver IDEAL PENTRU ILUMINAREA PLOAPEI, COLTUL OCHILOR SAU ARCADEI SPRANCENELOR. Acest creion dermatograf (argintiu) combina un rezultat ireprosabil impermeabil lung; Asociat ... Detalii »
Brand: Arcancil Paris   Categorie: Iluminator
Gel Iluminator Bronzant Maybelline pentru fata - Illumin' Sun - 'Sun Kissed' Intotdeauna ti-ai dorit o lotiune cu rol bronzant pentru fata dar in acelasi timp si cu particule iliminatoare care sa straluceasca in soare? Maybelline 'Sun Kisse... Detalii »
Brand: Maybelline   Categorie: Iluminator
Pudra Iluminatoare Essence - 01 Illuminate Pentru o stralucire naturala si proaspata va prezentam Pudra Iluminatoare de la Essence; Ilumineaza tenul si ii reda stralucirea naturala; Inca un avantaj este ca absoarbe si excesul de sebum in de... Detalii »
Brand: Essence   Categorie: Iluminator
Iluminator Bronzant Essence African Queen Ca o atingere a razelor de soare, pentru a da o nuanta tenului, cu o textura matasoasa pentru un aspect frumos si sanatos. INSTRUCTIUNI Folosind pensula pentru pudra, treceti usor pensula pe blush, ... Detalii »
Brand: Essence   Categorie: Iluminator
Pudra Iluminatoare Essence Asia Glam - Big in Japan O pudra fina care ofera tenului un aspect parca luminat de razele soarelui; Se poate aplica pe tot corpul, conferind o stralucire discreta, astfel un machiaj simplu devine diafan; Se poate... Detalii »
Brand: Essence   Categorie: Iluminator
Pudra Iluminatoare Essence Moonlight Collection Pudra compacta cu fine particule stralucitoare ce confera tenului un aspect natural, sanatos si luminos; Acest produs de make-up ajuta si la minimalizarea imperfectiunilor; Este o pudra fina c... Detalii »
Brand: Essence   Categorie: Iluminator
  • Cosmetice si Make-up:
  • 144   1 - 20