Ingrijire Par

  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7
. Samponul din gama REVLON este perfect pentru spalarea perucilor si extensiilor din fibre sintetice.Pur si simplu adaugati cateva picaturi intr-un vas sau in chiuveta umpluta cu apa calduta.Scufundati usor peruca sau extensiile in apa cu sam... Detalii »
Brand: Revlon   Categorie: Ingrijire Par
. Perie speciala din lemn cu perii metalici speciala pentru peruci mese si extensii din par sintetic sau natural.Parul lung se va peria intotdeauna de la varfuri catre radacina.... Detalii »
Brand: Revlon   Categorie: Ingrijire Par
. Baslam par sintetic marca revlonDupa folosirea samponului pentru peruci  adaugati balsam peste par  lasati 10 minute sa actioneze si clatiti.Nu lasati produsul la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca... Detalii »
Brand: Revlon   Categorie: Ingrijire Par
. Conditionerul din gama REVLON este perfect pentru netezirea perucilor si a extensiilor din fibre sintetice.Dupa ce ati samponat si clatit peruca/ extensiile cu samponul din aceeasi gama pulverizati de 2-3 ori conditionerul REVLON intr-un va... Detalii »
Brand: Revlon   Categorie: Ingrijire Par
. Fixativul Revlon Fibre Finishing Hairspray este ideal pentru peruci si mese. Nu incarca si nu imbacseste parul si este suficient de rezistent incat sa aiba un aspect foarte naturalPulverizeaza  pe produs de la o distanta de 20-30 cm. Apoi ... Detalii »
Brand: Revlon   Categorie: Ingrijire Par
. Salon Pro 30 Second LACE WIG BOND REMOVER - rapid pentru dezlipirea perucilor toupee-urilor calotelor extesiilor cu banda adeziva etcINSTRUCTIUNI: 1. Aplica Salon Pro 30 Second LACE WIG BOND REMOVER Srep1 cu ajutorul unui betisor de urechi ... Detalii »
Brand: Salon Pro   Categorie: Ingrijire Par
. Kit pentru ingrijirea parului natural contine:1. Sampon revitalizator. Contine ingrediente atent alese cum ar fi: extract de cocos si ceai verde. Samponul curata delicat parul si previne deshidratarea lui. 100ml2. Balsam hidratant. Contine ... Detalii »
Brand: Jiva Collection   Categorie: Ingrijire Par
  • Cosmetice si Make-up:
  • 7   1 - 7