Ingrijirea Fetei Antiacneice

  • Cosmetice si Make-up:
  • 4   1 - 4
STOC EPUIZAT TEMPORARBIO-Cosmetics va ofera Neemul (Azadirachta indaca) este o planta folosita de mii de ani in Ayurveda datorita proprietatilor curative, in vindecarea sau ameliorarea unor afectiuni. Pudra de neem are si nenumarate proprie... Detalii »
Brand: Le Erbe De Janas   Categorie: Ingrijirea Fetei Antiacneice
BIO-Cosmetics va ofera hidrolatul de musetel roman, cunoscut pentru proprietatile sale de calmare a pielii sensibile si uscate, sau iritate. Cu efect usor antibacterian, este folosit si pentru diminuarea cearcanelor, rosetii, pentru a da te... Detalii »
Brand: Akoma   Categorie: Ingrijirea Fetei Antiacneice
BIO-Cosmetics va ofera uleiul esential de lamaie diluat intr-un ulei vegetal presat la rece (3-5 picaturi de ulei esential la 10 ml de ulei vegetal), poate fi folosit pentru indepartarea petelor pigmenatre, unghii fragile si casante, celuli... Detalii »
Brand: Le Erbe De Janas   Categorie: Ingrijirea Fetei Antiacneice
BIO-Cosmetics va oferatratament intensiv bio cu proprietati lenitive recomandat pentru pielea hiperreactiva, sensibila si alergica. Este ideal in caz deeczeme, roseata, intepaturi de insecte, acnee si furunculoza. Vegicor poate fi folosit s... Detalii »
Brand: Bioearth   Categorie: Ingrijirea Fetei Antiacneice
  • Cosmetice si Make-up:
  • 4   1 - 4