Ingrijirea Fetei Peel Off Exfoliere

  • Cosmetice si Make-up:
  • 4   1 - 4
BIO-Cosmetics va ofera neobio Peeling BIO FRESH SKIN cu aloe vera si menta.Acest produs de peeling pregateste optim pielea pentru ritualul dumneavoastra de ingrijire.Aloe Vera BIO echilibreaza nivelul de hidratare a tenului, iar menta BIO v... Detalii »
Brand: Neobio   Categorie: Ingrijirea Fetei Peel Off Exfoliere
BIO-Cosmetics va oferaexfoliant bio pentru ten cu aloe vera si pulbere din samburi de caise Bioearth - exfoliant bio pe baza de aloe vera si extracte vegetale ideal pentru indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor. Curata in profunzi... Detalii »
Brand: Bioearth   Categorie: Ingrijirea Fetei Peel Off Exfoliere
BIO-Cosmetics va ofera exfoliant de corp bio cu ovaz si pulbere de samburi de piersici Bjobj - exfoliant de corp bio, 100% natural, pe baza de ovaz, unt de shea, vitamina E, ulei de midgale si germeni de grau. Efectul peeling este asigurat ... Detalii »
Brand: Bjobj   Categorie: Ingrijirea Fetei Peel Off Exfoliere
BIO-Cosmetics va ofera un exfoliant natural si eficient pentru un ten curat si radios. Contine mandarine, caise si morcovi organiciOfera:- Indeparteaza celulele moarte si impuritatile pentru un ten stralucitor- Catifeleaza pielea si hidrate... Detalii »
Brand: Green People   Categorie: Ingrijirea Fetei Peel Off Exfoliere
  • Cosmetice si Make-up:
  • 4   1 - 4