Lacuri Opi

  • Cosmetice si Make-up:
  • 67   1 - 20
Lac de unghii OPI, nuanta My Vampire Is Buff. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile us... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Solitaire. Liquid Sand incorporeaza o tehnologie de ultima generatie. La fel de fluid ca si nisipul, lacul de unghii confera o textura mata cu particule stralucitoare ce reflecta lumina. Formula exclusiva a lacului... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Polka. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile uscate si degre... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Want to Bite My Neck. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile ... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Can't Find My Czechbook. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghii... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Eurso Euro. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile uscate si ... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta You're Such a Budapest. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiil... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta A Woman's Prague-Ative. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiil... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Suzi's Hungary Again. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile ... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Big Apple Red. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile uscate ... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Do You Have This Color in Stockholm. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratame... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Jinx. Liquid Sand incorporeaza o tehnologie de ultima generatie. La fel de fluid ca si nisipul, lacul de unghii confera o textura mata cu particule stralucitoare ce reflecta lumina. Formula exclusiva a lacului de u... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Honey Ryder. Liquid Sand incorporeaza o tehnologie de ultima generatie. La fel de fluid ca si nisipul, lacul de unghii confera o textura mata cu particule stralucitoare ce reflecta lumina. Formula exclusiva a lacul... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Vesper. Liquid Sand incorporeaza o tehnologie de ultima generatie. La fel de fluid ca si nisipul, lacul de unghii confera o textura mata cu particule stralucitoare ce reflecta lumina. Formula exclusiva a lacului de... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta My Paprika Is Hotter Than Yours. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament p... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Warm Me Up. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile uscate si ... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Hot&Spicy. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile uscate si d... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Dulce de Leche. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile uscate... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Alpine Snow. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe unghiile uscate si... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
Lac de unghii OPI, nuanta Coney Island Cotton Candy. Formula exclusiva a lacului de unghii OPI este menita sa livreze un look perfect. Pentru rezistenta de durata, sunt recomandati urmatorii pasi: 1. Se aplica Base sau alt tratament pe ungh... Detalii »
Categorie: Lacuri Opi
  • Cosmetice si Make-up:
  • 67   1 - 20