Mascara

  • Cosmetice si Make-up:
  • 12   1 - 12
Mascara Evolution to Revolution confera suplete genelor, efect de volum si le intoarce. Cu o periuta curbata ce machiaza usor genele dintr-o singura aplicare, mascara Evolution to Revolution defineste, intensifica, alungeste si intoarce gen... Detalii »
Categorie: Mascara
Mascara Lash Plus confera curbare genelor si efect de volum. Cu o textura generoasa, ideala pentru separarea genelor una cate una si o perie 100% flexibila, Lash Plus creaza o privire intensa si spectaculoasa. Se aseaza in straturi pe gene ... Detalii »
Categorie: Mascara
Mascara Lash DNA confera suplete genelor si efect de volum. Cu o periuta slim ce machiaza usor genele dintr-o singura aplicare, mascara Lash DNA defineste, intensifica si ofera densitate genelor datorita formulei sale fluide si ultra-pigmen... Detalii »
Categorie: Mascara
Ochi. Confera volum Separa genele Hidrateaza Nu curge Rezista la umiditate chiar daca nu este o formula waterproof... Detalii »
Brand: Melkior   Categorie: Mascara
Ochi. Confera genelor volum extrem. Formula cremoasa.... Detalii »
Brand: Melkior   Categorie: Mascara
Ochi. Confera volum. Nu se intinde, nu curge. Rezistent la transfer. Nu incarca genele. Perie flexibila care intinde produsul pe gene de la radacina la varf. Formula moderna care formeaza o pelicula de polimer. Intens pigmentat. Contine unt de Sh... Detalii »
Brand: Melkior   Categorie: Mascara
Ochi. Textura sa elastica inovatoare confera un aspect uimitor genelor, curbandu-le si oferindu-le volum. Peria sa din fibre este special conceputa pentru a separa genele, fara a le incarca si pentru a obtine un aspect sofisticat. Testat oftalmol... Detalii »
Brand: Melkior   Categorie: Mascara
Acest multi-tasking dubleaza volumul genelor , le onduleaza si totodata stimuleaza performanta rimelului si extinde uzura acestuia , astfel ca este nevoie de mai puțin produs.... Detalii »
Brand: Estée Lauder   Categorie: Mascara
Dă volum genelor tale cu rimelul Mascara Hypnôse de la Lancôme. Genele capătă până la 6 ori mai mult volum fără a fi încărcateși fără să se adune. Periuța PowerFull™ este concepută special pentru a putea controla mai bine... Detalii »
Brand: Lanc me   Categorie: Mascara
Brand: Dior   Categorie: Mascara
Hypnose Doll Eyes creeaza lookul de ochi mariti, prin formula sa pentru volum și peria I-CONIC care separă genele, le ridică și le dă volum prin aplicare uniformă.... Detalii »
Brand: Lanc me   Categorie: Mascara
Volum dramatic cu aceasta mascara datorita periei convexe, care realizează un contact optim cu toate firele. Construiste un volum exponențial cu fiecare trecere a pensulei. Hipnotizeaza fără limită. Eye Liner Stylo realizat cu un varf ... Detalii »
Brand: Lanc me   Categorie: Mascara
  • Cosmetice si Make-up:
  • 12   1 - 12