Masti Par

  • Cosmetice si Make-up:
  • 6   1 - 6
Catifeleaza si descalceste parul, lasandu-l usor de pieptanat. Da stralucire parului. Pentru orice tip de par.Mod de utilizare: Masati usor parul umed dupa spalare. Clatiti cu apa. In caz de contact cu ochii limpeziti cu apa din abundenta.┬... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Masti Par
Masca Salon Hits, tratament┬áintensiv pentru frumusete si stralucire´╗┐´╗┐.Formula sa este un compus de trei uleiuri care ofera parului tau avantajele de care aveti nevoie: ingrijire intensiva, frumusete spectaculoasa si stralucire.´╗┐Ideal... Detalii »
Brand: Salon Hits   Categorie: Masti Par
Masca cu ser pentru par uscat si deteriorat. Efect Anti-imbatranire, repara si protejeaza. Formula inovatoare care include microcapsule de ser imbogatite cu vitamina A si E pentru o mai buna hidratare. Un tratament complect care transforma ... Detalii »
Brand: Salon Hits   Categorie: Masti Par
Noua Masca Anian imbogatita cu uleiuri nutritive de argan, shea si jojoba hraneste si da luciu parului.Tratamentul acopera toate aspectele legate de ingrijirea parului.Pentru a asigura un rezultat mai bun, utilizati impreuna cu Samponul Nut... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Masti Par
Masca pentru netezirea parului cret si dezordonat.┬áInfuzata cu keratina acesta masca reduce incretirea parului si o neutralizeaza pana la 48 ore.Se poate utiliza si pe parul vopsit.Instructiuni de utilizare: Folositi in prealabil samponul ... Detalii »
Brand: Tresemme   Categorie: Masti Par
Masca Anian cu Keratina, Ulei de Argan, Shea si Jojoba. Noua linie de ingrijire Anian hranitoare, reparatoare si anti-incretire imbogatita cu keratina reparatoare si uleiuri hranitoare de argan, shea si jojoba care imbunatatesc textura paru... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Masti Par
  • Cosmetice si Make-up:
  • 6   1 - 6