Par Ceara De Par

  • Cosmetice si Make-up:
  • 13   1 - 13
cosmetice.
Brand: L Oreal Paris   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice.
Brand: L Oreal Paris   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Pentru fixare medie.... Detalii »
Brand: Schwarzkopf   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Matt Paste – ceara mata cu fixare medie Ofera un look natural si poate fi folosita atat pentru frizuri cuminti cat si pentru frizuri rebele. Se omogenizeaza bine in palme si se aplica cu usurinta. Ofera si volum. Parfum masculin.... Detalii »
Brand: Morgan   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Black & White Original – Pomada cu fixare medie-puternica ce iti permite sa oferi forma, textura si sa sculptezi parul. Este ferma insa se poate modela usor oferind control pe intreaga durata a zilei. Se aplica o cantitate mica de... Detalii »
Brand: Black White   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Black & White Lite – pomada ce te ajuta sa iti mentii parul usor de modelat si texturat pe toata durata zilei. Iti ofera un control flexibil si stralucire mare datorita uleiurilor naturale. Potrivita pentru toate tipurile de par. ... Detalii »
Brand: Black White   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Pentru volumul parului.... Detalii »
Brand: Toni guy   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Iti doresti o frizura cu un aspect mat, fresh, cu atitudine? Organic Attitude by Trontveit confera textura parului tau, permitand remodelarea frizurii in orice moment al zilei oferindu-i volum si un aspect mat. Trontveit Organic Attitude es... Detalii »
Brand: Attitude   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Ajuta la inchiderea treptata a parului, rezultatele incep sa se vada in 3-4 saptamani. Este de preferat sa se foloseasca zilnic. Nu se clateste. Contine ulei din germeni de grau.... Detalii »
Brand: Morgan   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Ceara cu o fixare usoara care permite modelarea si finisarea parului intr- o multitudine de forme si texturi. Asigura o finisare naturala si contine ingrediente pentru hidratarea si vitaminizarea firului de par. Ofera o finisare stralucitoa... Detalii »
Brand: Chi   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Ceara cu fixare puternica, special pentru barbati Ceara de par ce ajuta la modelarea coafurii, oferindu-I textura, volum de lunga durata si o fixare puternica cu aspect natural. Se aplica o cantitate mica de produs, pe parul umed sau uscat.... Detalii »
Brand: Label m   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Aceasta ceara de par ofera o fixare usoara si flexibila, permitand liberatea de miscare. Creaza o textura serioasa si adauga definitie. Confera o stralucire sanatoasa parului tau. Label. M Power Paste contine in formula sa ceara de albine c... Detalii »
Brand: Label m   Categorie: Par Ceara De Par
cosmetice. Ceara texturare si stralucire cu un maxim control- Par mediu, lung si tratat chimic- Stralucire foarte intensa... Detalii »
Brand: Paul Mitchell   Categorie: Par Ceara De Par
  • Cosmetice si Make-up:
  • 13   1 - 13